• 1,5 spl toiduõli
  • 100 g klaasnuudleid
  • 1 terve sibul
  • 2 küünt küüslauku
  • 2 keskmise suurusega porgandit
  • ½ keskmise suurusega hiina kapsast
  • 5 spl sojakastet (lisage maitse järgi)
  • 1 spl jahu
  • 2 spl vett
  • sool ja pipar
  • 1 pakk riisipaberit

Burrito voltimise õpetus / Allikas: Pinterest.com
  1. Pane vesi keema. Pane klaasnuudlid kuumakindlasse kaussi ja vala vesi peale. Jäta seisma umbes kümneks minutiks.
  2. Sama ajal haki sibul, küüslauk, porgand ja hiina kapsas.
  3. Pane pott tulele, lisa toiduõli ja hakkesaadused.
  4. Kuumuta ja sega umbes 5 minutit.
  5. Lisa sojakaste, sool ja pipar.
  6. Kurna klaasnuudlid ja lõika u 4 cm pikkusteks tükkideks, lisa pannile ning sega läbi.
  7. Kui kõik on soe, pehme ja ilusat tooni, siis võta pott tulelt.
  8. Kasta riisipaber ettevaatlikult vette, tõsta seejärel siledale pinnale, lisa 1 supilusikatäis täidist ja voldi nagu burritot (vaata joonis 2). Korda tegevust kuni täidis või jaks otsa saab.
  9. Valmis volditud kevadrullid pane ahjuplaadile, pintselda kergelt õliga ja pane ahju 200 °C juures 17 minutiks või niikauaks, et tulemus oleks krõbe.
  10. Valmis rullid võta ahjust välja ja lase jahtuda. Kui oled väga kannatamatu, lase aga käia ja söö kohe.

Valmis saigi sinu snäks,
nosimise aeg nüüd käima läks.
Söö sweet chilli kastmega,
et x ei jääks ilma astmeta.

…muide, see kõik on 100% TAIMNE!

Simone Saar 139C
Tuule Lintrop 139C