Jäär (21. märts – 19. aprill)

2022 hoiab endas sinu jaoks särtsakust ning ootamatuid hetki. Sel aastal on sinu jaoks eriti tulemuslik enda energia kanaldamine armuelu edendamisse. Eriti hästi hakkab Su suhtel minema 1.aprillil, kui Jääras on uus kuu. See ei olegi mingi aprillinali, mis aprilli esimesel kuupäeval juhtub, see on hoopis sinu uus, tärkav ning hingesütitav romanss!


Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sel aastal on Sinu aeg olla spontaanne! Eriti soositud on see aasta teises kvartalis. Spontaansete tegevuste hulka võiksid kuuluda näiteks enda klassijuhatajale teatamine, et sooviksid Reaalkoolis hakata igal kolmapäeval läbi viima huviringi nimega ,,Kuidas arvestustenädalal enda unetunde minimaliseerida ning sooritust maksimaliseerida” või mõne uue kõrvaaugu tegemine.


Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Selle aasta märksõna on reisimine. Pandeemia valguses oleks ennatlik teha reisiplaane kodust kaugel, seega soovitame sul uurida just enda koduümbrust. Käi läbi kõik Tallinna vanalinna kohvikud. Sõida trammiga Kopli lõppu Põhjala tehast vaatama. Võtta ette matk Reaali eest Lütseumisse. Külasta kõiki G5 tualettruume.


Vähk (22. juuni – 22. juuli)

See aasta on sinu jaoks justkui siinusfunktsioon. 29. aprillil, kui Pluuto läheb retrograadi, võid tunda ennast eriti halvasti, sel päeval ei pruugi sinu jaoks mitte miski sujuda. Kui sellele päevale on planeeritud mõni suurem kontrolltöö, annab see artikkel sulle õiguse enda aineõpetajalt sellest vabastust paluda.


Lõvi (23. juuli – 22. august)

See on sinu aasta särada ning oma elus midagi muuta. Aja enda juuksed maha või koli välismaale elama. Kõik sobib! Romantikaskeenel on Lõvil palju peadpööritavat segadust. Kavalere on jalaga segada, tuleb vaid kindlaks teha, et potentsiaalsete silmarõõmude nimed nendega rääkides segamini ei läheks.


Neitsi (23. august – 22. september)

See on Sinu aasta, et korda saata midagi suurt. Jupiteri asend on sinu jaoks piisavalt soodne, et alustada enda firmaga: hakka iga vahetund aulas kooke müüma või hoopis soovijatele hea energia käevõrusid punuma. Majandusklassis käivatel Neitsidel peaks see pea et loomulikult tulema.


Kaalud (23. september – 23. oktoober)

Sinu võluv isiksus tekitab sulle aastal 2022 paradoksaalseid olukordi.  Sinu kaaslased eeldavad, et ka sinu kirehoos antud lubadused on täitmiseks. Seda eirates võib tekkida sinu ja sinu juhtiva planeedi vahel tugev dissonants. Niisiis - kui lubasid sõbrale mõnda eriti keerulist füüsikateemat seletada, ära seda unusta!


Skorpion (24. oktoober – 21. november)

Sinu märksõnaks sel aastal on kultuur. Loe raamatuid, käi kontserte kuulamas, osale mõnel luuleõhtul. Kuigi sul on tihtipeale raske enda tundeid avaldada, teeb just kultuuriline hingeturgutus selle kergemaks. Suhestud tugevalt kogetud kunstiga ning, kes teab, vahest ajendabki see sindki midagi looma. Hoia hing lahti! Soovitame külastada mõnda kristallipoodi.


Ambur (22. november – 21. detsember)

Sel aastal võiksid viljeleda enda elus teatava stabiilsuse saavutamist… Ilmselt oled oma sõprusgrupis see, keda kirjeldab kõige paremini sõna ,,kaootiline“. On aeg seda muuta! Esimese asjana soovitame omada kindlat uneaega, kuna 6 tassi kohvi päevas ei asenda täisväärtuslikku und!


Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Sinu sihikindlus on end lõpuks ära tasunud, oled sel aastal tõeline materjalitüdruk. Sinu finantsvoolud on vaid positiivsed. Kõrgemad jõud soovitavad sul investeerida oma tulu krüptosse. Sinu rahakott lubab arvestuste nädalal tervele klassile Beliefi osta.


Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

See aasta on sinu jaoks uute rutiinide juurutamise aasta! Eriti kasulik oleks, kui rutiinid seostuksid koolieluga, sest nii on Merkuur ning Jupiter omavahel lõhkumatus harmoonias. Katsu hakata iga hommik kell 4 ärkama, et koolitee ette võtta jalutades. Tagab hommikuse värskuse (ning võimaliku uinumise kolmandaks tunniks)!


Kalad (19. jaanuar – 20. märts)

Tunned end kui kala vees! Koolielu koha pealt soosivad tähed sel aastal eriti neid Kalu, kes on sündinud tähtkuju kolmandas trimestris. Kui oled üks neist, võid terve aasta vältel tunda, et arvestustel puudub tavapärane mõru pingutusmaik – selle asemel domineerivad neis magusad küsimused kursuse lõpust ning täpselt neist tundidest, kus juhtusid ärkvel olema.